Contact mogelijkheden / reacties.

U kunt uw vragen of reactie kwijt aangaande de informatie op deze website door te bellen naar een 06 nummer: 1047.2240. Via e-mail: astrologiecursus@spell-online.nl. Ook kunt u hieronder uw reactie opschrijven, die na moderatie openbaar wordt op de site.

Voor het aanvragen van een consult heeft bellen de voorkeur.

De nadere details van de aanstaande cursus worden in de loop van de zomer bekend gemaakt. Geïnteresseerden kunnen alvast een reactie kenbaar maken.

2 gedachten over “Contact mogelijkheden / reacties.”

    • Dag Paul, er zijn inderdaad vele tientallen huizensystemen, waarvan velen nauwelijks worden gebruikt. Het meest gebruikte systeem in Nederland is het systeem van Placidus. Wel is het doorgaans zo, dat de Ascendant, dus de cusp van het eerste huis, bij alle methoden hetzelfde is en dat geldt in mindere mate voor het gegeven van het 10de huis, wat meestal samenvalt met het MC. De verschillen tussen de huizensystemen komen vooral naar voren bij de tussenliggende huizen, dus het 2de, 3de, 5de, 6de, 8ste, 9de, 11de en 12de huis. Soms zijn de verschillen groot, maar in andere gevallen maakt het niet veel uit. Hoop voor dit moment deze informatie voldoende, met vriendelijke groet FJ

      Beantwoorden

Plaats een reactie